b l u e  p l a n e t   -  coaching & inspiration

 

 

b l u e  p l a n e t  är ett företag som riktar sig till privatpersoner och företag som vill uppnå en förändring och nå sina uppsatta mål.

 

Vem är du?

 

b l u e  p l a n e t  riktar sig till Dig som vill komma vidare. Kanske behöver du ett bollplank, inspiration eller ta reda på vad du vill. Vet du redan vad du vill men inte hur du kommer dit eller vilket nästa steg är...?

 

Vision

 

b l u e  p l a n e t s  vision är att varje människa har en plats som är den optimala för honom eller henne och då vi befinner oss på denna plats kan vi leva livet så fullkomligt som möjligt. Detta gagnar inte bara oss själva utan även vår omvärld. En person som mår bra och trivs med sig själv och sin tillvaro får mer uträttat, är en bättre partner, vän, förälder, anställd och medborgare i världen. Att bistå och stödja människor i att hitta sin unika väg i livet och mot den plats man vill vara på är b l u e  p l a n e t s  främsta syfte och inspirationskälla. 

 

Inspiration

 

Vad drömmer du om?

Vad ger dig inspiration?

Vad skulle du göra om vad som helst var möjligt?

Om du kunde befinna dig var som helst?

 

 

Dessa frågor är stora och som man inte alltid hinner fundera över än mindre svara på eller i alla fall inte arbeta mot att uppnå. Med hjälp av en personlig coach kommer du lättare och snabbare nå dina personliga mål.  

 

b l u e  p l a n e t skräddarsyr coaching för Dina behov.

 

För närvarande tar jag emot ett fåtal nya klienter.

 

För mer information kontakta Pernilla Henriksson per telefon eller mejl.

 

 

 

© 2006-2013  text & foto Pernilla Henriksson

blueplanet4u.com