Sagt om mig...

 

Med stort stöd och uppmuntran från Pernilla lyckades jag göra slag i saken att ta tjänstledigt för att börja studera. Jag kan varmt rekommendera dig att ta hjälp av henne om du önskar stöd/vägledning för att nå dina mål i livet/karriären! Linda Yngvesdotter

 

 
Häftigt!  Vi har varit vänner sedan dagis och nu skulle Pernilla coacha mig professionellt inte bara tjejsnack på telefon och det blev verkligen annorlunda och jättebra. Pernilla har guidat mig på ett mycket professionellt sätt och fått mig att ta tag i saker som jag annars hade låtit vara. Pernilla har hjälpt mig att sätta ord på vad jag tänker, hjälpt mig att ta tag i saker som gnagt i flera år, en enorm lättnad när det var gjort och en stor hjälp på vägen dit. Pernilla lyssnar som en coach, inte bara som en vän.  Jag kan varmt rekommendera alla att bli Pernillas coachee, och lovar att du kommer växa och utmana dig själv med Pernillas hjälp. /Petra Cato - Danske Bank 
 
 

Jag upplever Pernilla som en inkännande och lyhörd coach. Hon har ett sätt som uppmuntrar, stärker och skapar trygghet för mig som coachee, vilket gör att jag lätt kommer i kontakt med en djupare nivå hos mig själv.

Coachingen har gett mig en ökad medvetenhet och förståelse för mig själv och inom de områden där jag önskat förändring. Jag har gjort framsteg både personligt och professionellt tack vare min ökade medvetenhet,  agerande och stödet av Pernilla som coach. Hon har stöttat mig när jag har behövt men även utmanat mig till att utvecklas när jag har kört fast.  Jag kan varmt rekommendera Pernilla som coach!

Jenny Bergström, 
Coach och grundare av företaget  JeLi Hälsostark

 
OMDÖME OCH REFLEKTION AV MIN COACHING TID MED PERNILLA HENRIKSSON.

Jag och Pernilla "döpte" min coaching tid för " Att hitta ett nytt jobb"  pga att jag redan hade bestämt mig för att NU är det dags att göra något annat, något nytt i mitt yrkesliv. Det är det som jag/vi skulle lägga krutet på. Vad behöver jag göra för att komma dit!

TACK vare Pernilla kom jag ett steg eller fler :) närmare mitt mål snabbare än vad jag hade kommit utan hennes stöd, råd, tips och hemläxor! Att få tips om hur jag kan gå till väga med att hitta sökmotorer, presentera mig själv, hur jag hittar saker och ting med hjälp av datorn, våga tro på mig själv, hon ställde frågor som gjorde att jag var tvungen att tänka till själv. Under vår tid har jag  fått bättre självförtroende, vågat göra olika saker och klarat av det och det jag inte har klarat av ännu kommer jag att klara av. Fortsättningsvis kommer jag att ta med mig att våga lite mer, om jag inte lyckas uppnå mitt/mina mål just nu fortsätter jag ändå, att inte ge upp, att tillåta mig själv att det är okej om jag inte lyckas varje gång. Pernilla fick fram en kreativ person i mig som tog tag i saker som trodde på mig och hon har en förmåga att ställa de "rätta" frågorna som gör att man (jag) blir tvungen att fundera på "vad vill jag / hur ska jag göra för att...) och hon vågar vara rak och ärlig.

Jag kan varmt rekommendera Pernilla om du behöver en coach som kan få dig att börja en process /fortsätta en process som kan ha betydelse i ditt liv.

Med vänlig hälsning
 
Maarit Saarinen

 

 

4 april 2006

 

Hej Pernilla!

Minns du mig? Du coachade mig in i beslutet att satsa på att bli veterinär
för en tid sedan. Jag lovade ju höra av mig och berätta hur det gick, och
det går bra: jag har sökt till utbildningen och räknar med att komma in.  - skrev 2,0 på HP i lördags. Har också fortsatt plugga upp betygen, men jag har råd att slappna av lite när det nu gick så bra på HP.

Tack än en gång för att du hjälpte mig att fatta ett livsändrande beslut -
som jag tveklöst står fast vid än idag. Förhoppningsvis gör jag det även om ett halvår, när jag står böjd med skalpellen över ett balsamerat rävkadaver i grundkursen i anatomi!

Vårhälsningar,
Stefan

 

Stefan Lindberg blir klar och leg. veterinär hösten 2011 J

 

 

 

 

© 2006-2013  text & foto Pernilla Henriksson

blueplanet4u.com