Coaching

 

För att göra samarbetet så givande som möjligt finns ett par saker att tänka på innan vi börjar.

 

Personlig coaching kan sammanfattas som ett sätt att arbeta på där man genom samtal och frågeställningar vägleds till att uppnå sina personliga mål eller till att nå klarhet inom olika livsområden.

 

Coaching är inte detsamma som psykoterapi eller rådgivning.

 

Det är Du som kommer att göra jobbet! Det är vanligt att du får uppgifter och läxor att utföra eller fundera kring mellan tillfällena. Det är upp till dig om du vill göra dem men rekommenderas för ett snabbare och mer varaktigt resultat.

 

Samtalen sker per telefon eller genom personligt möte och är 50 minuter. Det är självklart individuellt hur många tillfällen man behöver för att uppnå resultat, där ämnesområdet för coachingen liksom hur långt man nått själv innan man börjar också påverkar. Ca 2-3 samtal per månad i minst 2-3 månader rekommenderas som minimum för att uppnå resultat. Självklart har jag tystnadsplikt. Vem Du är och vad som sägs under samtalet stannar hos mig.

 

Om du är nyfiken på coaching så ses vi eller hörs per telefon för ett introduktionssamtal. Detta är kostnadsfritt och tar ca 15-30 minuter och för att stämma av att det känns bra för oss båda. För dig som klient så att du känner förtroende för mig som coach, men även så att det också känns bra för mig, vilket i förlängningen är för din skull. 

 

Vad vi än väljer att göra med livet så pågår det här och nu och ingen annan än Du kan veta vad som är rätt för Dig. 

 

Hör av dig om du har några frågor eller om du vill boka in ett introduktionssamtal.  

 

 

 

 

© 2006-2013  text & foto Pernilla Henriksson

blueplanet4u.com